04.02

Нова модель Mercedes-EQ виходить на ринок України: старт продажів EQA

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (корпорація УкрАВТО) повідомляє про старт продажів EQA – нова модель доступна до замовлення в офіційній дилерській мережі компанії.

EQA – електричний хетчбек в сегменті компактних автомобілів Mercedes-Benz, що забезпечує чудовий баланс динамічних характеристик, ціни і економічності експлуатації. Перша модель лінійки – EQA 250 (витрата електроенергії в змішаному циклі: 17,7 кВт•год/100 км; викид CO2 в змішаному циклі: 0 г/км) з переднім приводом, потужністю 140 кВт і запасом ходу 426 кілометрів (WLTP). Вартість EQA 250 складає 37 780 євро. У другому кварталі 2021 р. модельний ряд поповниться повнопривідними версіями з додатковим електродвигуном (eATS) і потужністю понад 200 кВт, а також моделлю з запасом ходу більше 500 кілометрів (WLTP).

Ідеальний автомобіль для занурення у світ Mercedes-EQ:

Стандартна комплектація EQA включає: світлодіодні фари High Performance з системою адаптивного управління головним світлом, двері багажного відділення EASY-PACK з електроприводом відкривання і закривання, 18-дюймові легкосплавні диски, активну комфортну підсвітку салону з 64 кольорами, подвійний підстаканник, крісла з регульованою поперекової опорою, камеру заднього виду для кращого огляду при маневруванні, а також багатофункціональне спортивне рульове колесо в шкіряному виконанні. Окрім цього, стандартна комплектація включає мультимедійну систему з штучним інтелектом MBUX (Mercedes-Benz User Experience), доповнену численним спеціально розробленим для Mercedes-EQ контенту, як, наприклад, індикація запасу ходу, рівня заряду і потоку енергії, а також систему навігації Electric Intelligence з інтуїтивним управлінням. Через систему MBUX можна також керувати оптимізованими під Mercedes-EQ навігацією, режимами руху, налаштовувати струм зарядки і час відправлення. Персоналізація нової моделі може бути виконана в модифікаціях Electric Art і AMG Line, а також за допомогою пакету Night.

Технічні характеристики:

    EQA 250
Викиди CO2   0 г/км
Привід     

Асинхронний електродвигун, передній

Номінальна потужність  кВт 140
Номінальний крутний момент Н•м 375
Прискорення від 0 до 100 км/год с

8,9

Максимальна швидкість км/год 160
Тип батареї   літій-іонна
Енергоємність батареї кВт•год 66,5
Витрата електроенергії, змішаний цикл (WLTP) кВт•год/100 км 17,7
Запас ходу (WLTP) км 426
Час зарядки від побутової розетки або від зарядної станції  год близько 6 годин
Час зарядки від станції швидкої зарядки (постійний струм) хв 30