15.01

Прем’єра нового EQA: пориньте в світ електромобільності

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: світова прем'єра нового EQA відбудеться 20 січня о 12:00 на онлайн-платформі Mercedes me media.
 
EQA - перший повністю електричний серійний автомобіль в класі компактних позашляховиків сімейства Mercedes-EQ. Три міжнародних інфлюенсера зі світу автомобілебудування, бізнесу і технологій поділяться першими враженнями від нового EQA, який відкриває нову главу компактних повністю електричних автомобілів Mercedes-EQ. Емоційні відео героїв доповнять світову онлайн-презентацію нового EQA, яка відбудеться в середу, 20 січня 2021 року, о 12:00 (за київським часом). Маріус Філіп, продакт-менеджер EQA разом з Йоргом Бартельсом, керівником відділу системної інтеграції автомобілів Mercedes-Benz AG, презентують ключові аспекти нового компактного електричного позашляховика. До формату онлайн-презентації в прямому ефірі можуть приєднатися представники ЗМІ на платформі Mercedes me media в спеціальному розділі за адресою: https://media.mercedes-benz.com/EQA. В Україні поява новинки очікується навесні 2021 року.
 
Новий EQA поєднує в собі всі ключові характеристики спорідненої моделі GLA з високоефективним електричним двигуном. Модель EQA 250 потужністю 140 кВт (витрата електроенергії в змішаному циклі: 15,7 кВтг / 100 км; викиди CO2 в змішаному циклі: 0 г/км) дає нове визначення електромобільності, зручності і практичності в умовах повсякденної експлуатації в місті. Після виходу на ринок стануть доступні моделі потужністю понад 200 кВт, а також варіант з повним приводом.
 
Зручність використання EQA в повсякденному житті забезпечує, наприклад, навігаційна система Electric Intelligence, яка розраховує найшвидший маршрут до пункту призначення. З урахуванням моделювання дальності поїздки розраховуються необхідні зупинки для зарядки батарей, а також безліч інших факторів, таких як топографія і погода.
 
Одночасно із світовою прем’єрою представники Mercedes-Benz на онлайн-платформі Mercedes me media нададуть для завантаження додаткову інформацію у форматі відео, графічної документації та зображень. Окрім цього, буде можливість поставити питання представникам прес-служби Mercedes Benz.