30.01

Кросовер Sportage 2019 року випуску вже доступний для придбання в офіційній дилерській мережі Kia в Україні

Kia Sportage четвертого покоління став в Україні по-справжньому народним автомобілем. Протягом останніх трьох років він незмінно входить до трійки лідерів ринку нових автомобілів, причому в 2016-2017 рр. він був беззаперечним бестселером, тоді як в минулому році зайняв друге місце.

 

Завдяки минулорічному фейсліфту автомобіль, як і раніше, виглядає актуально, має відмінне оснащення, пропонує надзвичайно широкий вибір двигунів і трансмісій, та й коштує більш ніж помірно.

 

В офіційній дилерській мережі Kia компанії «Фалькон-Авто» вже доступні для придбання кросовери Sportage 2019 року випуску.

 

Ціни на автомобіль стартують з позначки 16 300 Євро* за кросовер з бензиновим двигуном 1,6 і механічною КПП в стартовій комплектації Classic (Класік), тоді як такий же автомобіль з 6-ступінчастим "автоматом" обійдеться 17 500* Євро.

 

Відзначимо, що навіть в найбільш скромному варіанті оснащення Sportage може похвалитися 7-дюймовою мультимедійною системою з Android Auto і Apple Car Play.

 

Sportage в комплектації Comfort коштує 17 900 і 19 100 Євро* за версії з механічною і автоматичною КПП відповідно. Версію з економічним 115-сильним турбодизелем двигуном обійдеться від 20 500* Євро.

 

Кросовер, оснащений найпотужнішим 185-сильним дизельним двигуном, пропонується за ціною 26 900 Євро* (комплектація Business (Бізнес)). Окрім потужного і тяговитого двигуна ця версія комплектується повним приводом і новою 8-ступінчастою АКПП.

 

Детальна інформація про ціни і комплектації Kia Sportage 2019 року випуску представлена на сайті дистриб’ютора. На автомобіль діє 5-річна гарантія** (5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше)).

 

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 30.01.2019 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.