07.08

KIA провела "online" тренування за участі Рафаеля Надаля

Kia Motors, головний партнер турніру «Великого шолома» Australian Open, сповістила про продовження партнерства з одним з найкращих тенісистів сучасності Рафаелем Надалем.  Ця знакова подія відбулася під час тренування гравця, яка транслювалася в прямому ефірі на його офіційній сторінці в Facebook. 

Підписання нової угоди виводить співпрацю Рафаеля Надаля і компанії Kia Motors за межі 20 років.  Воно почалося з того, що ще в 2004 році Kia Motors Іспанія підтримала 17-річного тенісного вундеркінда, розглянувши в ньому майбутню зірку світового класу.

Пряма трансляція велася з Академії тенісиста в рідному місті Рафаеля - Майорка в Іспанії.  Віддані фанати приєдналися до ефіру і брали участь в голосуванні в режимі реального часу.  Фанати отримали в свої руки можливість управляти тренувальної сесією за допомогою емодзі.  Рафаель Надаль виконав кілька вправ - від збивання мішеней до відбивання послідовних м'ячів.

Після унікальної тренування під керівництвом вболівальників Надаль прокоментував: "Вже кілька місяців мої вболівальники залишаються без тенісу, особливо без моєї гри. Так як крім моїх тренувань в Академії у мене не було активностей, я був радий провести для них це особливий захід".

"KIA була поруч зі мною з тих пір, як мені виповнилося 17 років, і зіграла велику роль в моєму становленні як професійного тенісиста, так і особистості. Мені цікаво, як складуться наступні п'ять років як на корті, так і за його межами",  - додав він.

Президент і генеральний директор Kia Motors Хо-Сунг Сонг сказав: "Наше 16-річне партнерство з Рафаелем надихнуло мільйони людей грати в теніс, тому в той час, коли йому найбільше не вистачає своїх шанувальників, ми хотіли, щоб вони були в центрі його тренувань і посприяли його успішному поверненню на корт. Ми раді продовжити наше партнерство на наступні п'ять років і з нетерпінням чекаємо можливості надихати один одного. "