25.01

Нові моделі Actros F та Edition 2 доступні до замовлення.

  • Нова кабіна, традиційна панель приладів Classic Cockpit та стандартні ширококутні зовнішні дзеркала заднього виду: новий Actros F створений для функціональності та ефективності
  • Edition 2 – спеціальна серія з 400 вантажівок Actros, що відкриває новий вимір комфорту, безпеки та дизайну

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО) повідомляє про старт продажів нових моделей вантажних автомобілів Mercedes-BenzActros F та Actros Edition 2

З випуском нового Actros F Mercedes-Benz Trucks розширює продуктовий портфель своїх вантажних автомобілів. Модель орієнтована на клієнтів, які, в першу чергу, цінують функціональність, але при цьому не вимагають увесь спектр інновацій останнього покоління Actros. Клієнти, які обирають вантажний автомобіль, виходячи з найкращого співвідношення ціни і якості. Безпека, ефективність і повна функціональність є невід'ємною частиною ДНК зоряної марки зі Штутгарту і основою довіри клієнтів до Mercedes-Benz в Україні. Виробництво Actros F стартує в квітні цього року.

Поєднання комфорту і функціональності

Випускаючи Actros F, вантажний підрозділ Mercedes-Benz представляє нову версію кабіни у своєму портфоліо. Кабіна нового дизайну у варіантах виконання StreamSpace та BigSpace з шириною 2,5 метра і висотою тунелю двигуна 120 мм пропонує чудовий простір у своєму класі, а також забезпечує водієві можливість комфортного входу і виходу, використовуючи всього три ступені. Загалом є 17 різних моделей, всі вони - з лівостороннім керуванням. Actros F ідеально підходить для далекомагістральних і регіональних перевезень, особливо в якості багатофункціональної вантажівки зі змінним кузовом, сідельного тягача з самосвальним напівпричепом або зерновозу.

Новий Actros F в стандартній комплектації поставляється з класичної панеллю приладів Classic Cockpit, а також з традиційними ширококутними зовнішніми дзеркалами заднього виду. У поєднанні з навігаційною системою, клімат-контролем і декількома варіантами додаткового обладнання, Actros F комплектується новою 10-дюймовою мультимедійної панеллю приладів з багатофункціональним рульовим колесом, яка надзвичайно зручна у використанні. Нова система прогнозованого керування силовою лінією (Predictive Powertrain Control) – ще одна додаткова функція, яка інтегрує адаптований до топографії місцевості стиль водіння в систему автоматичного перемикання передач і сприяє таким чином додатковій економії палива. В якості опції Actros F може бути обладнаний системою екстреного гальмування Active Brake Assist п'ятого покоління (ABA 5) і системою утримання смуги руху. При необхідності новий Actros F також можна замовити з функцією Sideguard Assist.

З Actros F кожен водій отримує доступ до спеціальних послуг Mercedes-Benz Trucks. До них відносяться гнучкі пропозиції з лізингу, фінансування і пакети послуг, які, наприклад, охоплюють знос, ремонт і технічне обслуговування.

Технічні характеристики

Кабіна: StreamSpace L-кабіна (BigSpace також доступна в якості опції)
Зовнішня ширина 2.50 м Тунель двигуна 120 мм
Простір над головою 1.85 м Варіант моделі 963 LHD (17 різних модифікацій)
Конфігурація коліс 4x2, 6x2, 6x4
Потужність двигуна

OM 470: 240 кВ (326 к.с.), 265 кВ (360 к.с.), 290 кВ (394 к.с.), 315 кВ (428 к.с.), 335 кВ (455 к.с.)

OM 471: 310 кВ (421 к.с.), 330 кВ (449 к.с.), 350 кВ (476 к.с.), 375 кВ (510 к.с.), 390 кВ (530 к.с.)

Повна дозволена маса автомобіля 18 т, 20 т, 25 т, 26 т Фарбування За запитом

 

Actros Edition 2: спеціальна модель з "вау"-ефектом

Разом з Actros F тепер також доступна до замовлення спецверсія Edition 2 обмеженим випуском у 400 одиниць. Цільова група моделі – професійні водії і власники автопарків, які високо цінують інновації, комфорт та індивідуальний стиль. До 40 додаткових опцій для інтер'єру і екстер'єру, а також елементи дизайну від Edition 1 надають Actros Edition 2 неповторний характер. В результаті оператори перевезень отримують Actros преміум-класу з «вау» -ефектом, який гарантує додаткові переваги в залученні водіїв. Запуск виробництва Edition 2 також запланований на квітень 2021 р.

Комфорт і робота – для Actros єдині

Нові кабіни Actros забезпечують належні умови для роботи і відпочинку. Все обладнання та деталі внутрішнього оздоблення кабіни підібрані спеціальним чином для того, щоб забезпечити максимальні практичність і комфорт для водія і пасажира. Серед них панель приладів і дверні ручки в шкірі наппа, кілька деталей інтер'єру з імітацією під вуглецеве волокно і вентиляційний люк на даху з комфортним освітленням. Розставити додаткові акценти дозволить також новий головний екран на основному дисплеї інтерактивної панелі приладів і логотип Edition з полірованого і матового алюмінію. Маючи ширину 900 міліметрів і відповідаючи вимогам ергономіки, верхнє спальне місце разом з комплектом постільних речей забезпечує високий комфорт, а кругова шторка – бежева всередині і чорна зовні – створить додаткове відчуття усамітнення під час відпочинку.

У Actros Edition 2 ідеально поєднуються дизайн і функціональність, які підкреслюються унікальним характерним зовнішнім виглядом. Серед основних особливостей: ексклюзивні наклейки на бічних стінках із зіркою Mercedes-Benz, напис «Edition 2» на сонцезахисному козирку, емблема Actros спереду і напис Actros у верхній частині задньої стінки кабіни, чотири додаткових світлодіодних прожектора в сонцезахисному козирку, а також три світлодіодних ліхтаря для освітлення кабіни ззаду. Додатковим візуальним акцентом виступають підніжки з нержавіючої сталі. Ковпаки заднього моста також виконані з нержавіючої сталі для захисту дисків і гайок. Крім того, в базову комплектацію входить трипроменева зірка Mercedes-Benz з чорною окантовкою, що світиться, кілька декоративних елементів решітки радіатора з облицюванням під темний хром і сіра окантовка фар.

Actros Edition 2 пропонується для всіх – дво- і тривісних – модифікацій поточного покоління Actros з кабінами GigaSpace і BigSpace з лівостороннім або правостороннім керуванням. Колір кабіни підбирається індивідуально і може бути адаптований до фірмових кольорів компанії клієнта, а передня частина автомобіля завжди буде пофарбована в фірмовий колір «Сірий місячний камінь» (moonlight grey metallic), що гарантує високу впізнаваність.

Базова комплектація Edition 2 містить наступні шість пакетів:

  • Пакет Safety з низкою активних систем безпеки водія
  • Пакет Comfort зі світлодіодною підсвіткою салону, робочої зони та зони відпочинку, дзеркалом для гоління, холодильником та ін.
  • Пакет Driving з рульовим колесом у шкіряному виконанні, сонцезахисні жалюзі з електроприводом та ін.
  • Пакет Sight з біксеноновими фарами головного освітлення, датчиком дощу і задніми світлодіодними ліхтарями та ін.
  • Пакет Media з аудіосистемою, тримачем для ноутбука, додатковими роз’ємами на 12/15 В
  • Пакет Extra Line зі світлодіодним освітленням по периметру в MirrorCam, світлодіодними індикаторами та фірмовою функцією вітання підсвіткою лого «Mercedes-Benz» при відкритті дверей

Гармонія функцій безпеки і розширених можливостей підключення

З випуском Edition 2 вантажний підрозділ Mercedes Benz, як і у випадку з поточним поколінням Actros, послідовно вдосконалює ідею безаварійного водіння за рахунок використання систем активної безпеки. Дотримуючись цієї мети, Actros Edition 2 оснащений активною системою екстреного гальмування Active Brake Assist п'ятого покоління (ABA 5), опціональною системою Active Drive Assist (ADA) для частково автоматизованого водіння (рівень SAE 2), системою камер зовнішнього огляду MirrorCam, що замінює звичні ширококутні дзеркала заднього виду, а також системою Sideguard Assist з функцією виявлення пішоходів і велосипедистів. У поєднанні з цими допоміжними системами також доступна вдосконалена система Predictive Powertrain Control (PPC), яка дозволяє істотно економити паливо і надає всебічну допомогу водієві на міських і заміських дорогах.

Концепція робочого місця з кольоровими дисплеями та інтеграцією в інформаційну мережу є основними джерелами інформації для водія про дії і функції допоміжних систем, таких як ABA 5, ADA або PPC. Основний кольоровий дисплей з високою роздільною здатністю замінює собою традиційну панель приладів і надає чітке відображення всієї інформації про автомобиль та водіння. У центрі панелі приладів є також другий дисплей - допоміжний. Обидва дисплеї складають центральний елемент так званого людино-машинного інтерфейсу (Human-Machine Interface, HMI). Крім того, доступні і інші нововведення HMI, як, наприклад, відображення наступної навігаційної події на основному дисплеї або загальна вага тягача і причепа.

У разі, якщо клієнт зробить вибір на користь інтерактивної мультимедійної кабіни як оновлення стандартної версії, він також отримає швидкий доступ до порталу додатків Mercedes-Benz Truck. Це дозволяє транспортним компаніям використовувати нові можливості підключення і оснащувати свої автомобілі додатками, що підвищують ефективність і комфорт, такими як телематичні послуги від FleetBoard або сторонніх постачальників, або використовувати такі послуги, як Mercedes-Benz Uptime, для стійкого підвищення доступності транспортних засобів.